Een healing: wat is het & wat doet het?

Een healing is een holistische manier om je gezondheid te verbeteren en het zelfhelend vermogen van je lichaam te herstellen.

Tijdens een healing stroomt er universele helende energie door mij heen. Je kunt mij zien als een doorgeefluik van de helende energie. De universele helende energie heeft een transformerend, bewustmakend en bewustzijn verhogend effect. Daardoor kun je heldere inzichten ontvangen tijdens je healing. Eerst wordt verstorende energie in jouw systeem opgeruimd en afgevoerd en vervolgens ontvang je helende energie. Jouw systeem bepaalt zelf wat het wil loslaten en ontvangen.

Naast je fysieke lichaam, heb je ook een energetisch lichaam. Deze twee lichamen hebben invloed op elkaar. Wat er in je fysieke lichaam gebeurt, heeft effect op je energetische lichaam en andersom. Je energetische lichaam bestaat onder andere uit chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra op je energetische lichaam die allemaal een eigen functie hebben. Tijdens een healing ga ik alle chakra’s bij langs en voel ik waar de blokkades zitten en daar stuur ik de energie naar toe.

Tijdens een healing kun je warme of koude tintelingen, rillingen of sensaties ervaren. Ook kan het zijn dat je niks voelt of dat er emoties loskomen. Alles is oké. Vertrouw erop dat jij ontvangt wat jij op dat moment nodig hebt. De werking van de helende energie kan nog dagen of weken doorwerken na de behandeling.

Een healing is geschikt voor vrijwel alle klachten of ziekten. Een healing kan verbetering, verlichting of zelfs genezing geven.

Good to know
Een healing vindt plaats op locatie in Zwolle en duurt maximaal 50 minuten. Je mag lekker gaan liggen op de behandeltafel. Als je wil zet ik een muziekje op die je kan helpen om te ontspannen. Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.

Je kunt per mail een afspraak inplannen. In overleg kunnen we ook een afspraak plannen op een donderdagavond of zaterdagmiddag. 

*Verplicht om te melden: ik ben geen arts. Er worden dus geen officiële diagnoses gesteld. De healing is geen vervanging voor geneeskunde. 

Redenen om jezelf een healing te gunnen:

 • Diepe ontspanning & rust
 • Meer zelfliefde
 • Verminderen stress
 • Versterken van je immuunsysteem
 • Verbeteren, verlichten of genezen fysieke, mentale of emotionele klachten
 • Onzekerheid verminderen
 • In balans brengen van het hoofd & hart
 • Activeren zelfhelende vermogen
 • Opheffen van emotionele blokkades
 • Meer in contact komen met je intuïtie
 • Helderheid & inzichten ontvangen over een bepaald thema waar je mee worstelt.

Reviews

Ik vond de energy healing erg bijzonder. Judith is heel rustig en open war ervoor heeft gezorgd dat ik mij meteen op mijn gemak voelde en veel kon delen met Judith. Tijdens de sessie ervaarde ik verschillende ‘sensaties’. Naderhand, mede door het leggen van de kaarten, veel inzichten gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Ik kan hier zeker zelf mee verder.

Een vriendin tipte mij Judith. Ik had nooit eerder gehoord van een healing, dus ik wist ook niet wat mij te wachten stond. Ik was vooraf redelijk nerveus, maar zodra ik bij Judith was werd ik gelijk op mijn gemak gesteld. Judith is als een soort vriendin waar je op visite komt, het voelt direct erg vertrouwd. Tijdens de behandeling was ik erg ontspannen en voelde soms vlagen van warmte. Na die tijd merkte ik dat mijn lichaam wat rust nodig had om alle afvalstoffen af te voeren. Maar na ongeveer twee dagen zat ik vol energie, alsof mijn lichaam en geest gereset was. Zin om aan te pakken wat ik nog had liggen, in de ochtend vroeg eruit om te sporten, lezen etc. Ben erg dankbaar dat ik dit heb meegemaakt!

Voor het eerst een energizing healing gekregen. Ik vond het een beetje spannend omdat ik niet wat ik kon verwachten. Ik vind het allemaal heel interessant maar wist er nog niet veel vanaf. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Judith. Tijdens de behandeling voelde ik mij heel erg ontspannen. Ik had al een tijdje last van hoofdpijn en tijdens de healing kwam de hoofdpijn met vlagen heel erg op en zwakte het daarna heel af. Na de healing voelde ik me heel ontspannen maar had ik het gevoel dat ik het ook even allemaal moest verwerken. Er kwamen wat emoties omhoog waarvan ik niet precies wist wat het was. Na een week voelde ik veel energie in mijn lichaam.
Door kaarten te trekken gaf Judith mij inzichten waarmee ik aan de slag kon. Heel blij dit een keer te hebben gedaan. Een bijzondere ervaring en zeker een aanrader!

De healing heeft mijn energie weer doen stromen. Er zaten voelbare blokkades die met schokjes loskwamen. Ik heb veel energie deze avond na de healing, erg blij mee! Dankjewel! <3

Wil jij een healing ontvangen? Stuur een mailtje naar hello@judithbloema.nl en plan je afspraak in!