Bewust Zwanger Zijn

Een praktisch ebook vol tips, lijstjes, vragen en informatie voor een bewuste zwangerschap, geboorte & kraamtijd!

Al voordat ik zwanger werd, verdiepte ik me in van alles en nog wat rondom de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. En zoals ik ben.. ga ik lekker tegen de stroom in van alles wat "normaal" is. Bewust zwanger zijn betekent voor mij dat ik keuzes maak vanuit mijn hart & mijn eigen normaal bepaal.

Voelt het voor jou normaal om een (pret)echo te maken? Om je zo strikt te houden aan de online voedingslijstjes? Een kinderwagen aan te schaffen? Je ontsluiting te laten meten tijdens de geboorte? De navelstreng (gelijk) door te knippen? Je baby een vitamine K injectie te geven? Gelijk kraamvisite te ontvangen na de geboorte? Om je pasgeboren baby door iedereen vast te laten houden? Een hielprikje + gehoortest te laten afnemen een paar dagen na de geboorte? Naar het consultatiebureau te gaan?

Allemaal voorbeelden van dingen die zo normaal zijn in onze maatschappij. Maar wat is jouw normaal?

Mijn ebook Bewust Zwanger Zijn is voor jou als jij je herkent in 1 of meerdere van onderstaande punten:

 • Je verlangt naar een zwangerschap, geboorte & kraamtijd waarin je bewuste keuzes maakt die goed voelen voor jou, je partner en je kindje!
 • Je wil je graag verdiepen in onderwerpen die verder gaan dan “het normaal” (lees: regulier), zoals: echo’s, vaccinaties, lotusgeboorte, de eerste 42 dagen, het continuum concept, luiervrij & meer..
 • Je bent opzoek naar praktische tips & lijstjes met alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap, geboorte & kraamtijd.
 • Je wil je graag bewust & natuurlijk voorbereiden op de geboorte & kraamtijd, maar weet niet waar je moet beginnen.

Gaat dit over jou? Dan wil ik je uitnodigen om mijn ebook Bewust Zwanger Zijn te lezen.

Een ebook vol praktische tips, lijstjes, ideeën en informatie over bewust zwanger zijn. In dit ebook nodig ik je vooral uit om zelf bewust keuzes te maken over van alles en nog wat tijdens je zwangerschap, de geboorte en kraamtijd! Keuzes vanuit je hart. Voor jezelf en voor je kindje. En weet dat het helemaal oké is om af te wijken van “het normaal” en alles lekker op jouw eigenwijze manier te doen! Jouw normaal!

Mijn ebook is inclusief:

 • 50+ pagina’s aan kennis, tips, wijsheid, informatie, lijstjes en vragen die je jezelf kunt stellen om jouw eigen bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd te creëren.
 • Template om jouw eigen geboortewensen & kraamwensen in op te schrijven.
 • Tips over voeding, supplementen, zwangerschapskwaaltjes, selfcare, boeken, verzorging, kraamcadeautjes en meer!
 • Vol met praktische lijstjes. Denk maar aan alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap, geboorte, voor je baby, voor jezelf en voor de kraamtijd. 
 • Inspiratie en vragen om over na te denken zodat jij bewuste keuzes kan maken tijdens je zwangerschap, geboorte & kraamtijd.

Inhoud ebook:

In mijn ebook neem ik je mee in mijn reis, deel ik mijn visie en geef ik praktische tips! De inhoud bestaat uit drie onderdelen: de zwangerschap, geboorte & kraamtijd. Ik bespreek verschillende onderwerpen.. van voeding tijdens je zwangerschap tot lotusgeboorte. En alles wat daartussen zit. Vol met praktische lijstjes zodat je niet zelf na hoeft te denken over alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap, de geboorte en daarna (handig voor je zwangerschapsbrein haha).

Hieronder vind je een inkijkje in de inhoud van mijn ebook zodat je een beetje weet wat je allemaal krijgt!

Als jij mijn ebook hebt gelezen:

 • Ben jij goed geïnformeerd over verschillende onderwerpen die verder gaan dan “het normaal”
 • Kun jij bewuste keuzes maken vanuit je hart voor jezelf & je kindje!
 • Creëer jij vol vertrouwen jouw eigen bewuste zwangerschap, geboorte en kraamtijd!
 • Weet jij hoe je je optimaal kan voorbereiden op de geboorte & kraamtijd.
 • Voel jij rust in je hoofd omdat je precies weet wat je allemaal nodig hebt en moet regelen!
 • Weet je wat je tegen vervelende zwangerschapskwaaltjes kunt doen, zoals misselijkheid, maagzuur en weinig energie.

Wil jij mijn ebook Bewust Zwanger Zijn lezen?

Ik wens je een hele fijne zwangerschap, prachtige geboorte & magische kraamtijd toe. 

x Juud