Alles wat ik nodig heb gehad om Colitis Ulcerosa te helen!

Toen ik in 2017 ziek werd stortte mijn wereld helemaal in (lees: auto-immuunziekte, zware medicatie, sociaal leven op een nulpunt, eenzaam, onbegrepen, angstig etc.).

Als ik hier nu naar terugkijk dan zie ik dat dit mijn wake-up call was. Mijn leven is sindsdien 180 graden veranderd.

Ik kan nu de volle verantwoordelijkheid dragen voor mijn gezondheid. Ik begrijp mijn lichaam en weet hoe ik haar kan ondersteunen. Ik volg mijn hart en ik kan mezelf dragen door de ups en downs van het leven.

Ik ben dankbaar voor deze reis. En voor alles wat ik heb geleerd over gezondheid. Ik weet nu dat dat het zo belangrijk is om naar je lichaam te luisteren en haar te voeden met pure voeding, positieve gedachten, inspirerende boeken en liefdevolle vriendschappen.

Alles wat mij zo heeft geholpen om mezelf holistisch te helen:

♥ Rust, rust en nog meer rust
♥ Geduld
♥ Pure & onbewerkte voeding
♥ Kennis over voeding & leefstijl
♥ Emotionele blokkades opheffen
♥ Zelfliefde
♥ Positieve mindset
♥ Healingen
♥ Selfcare
♥ Coaching
♥ Mijn hart volgen
♥ Loslaten
♥ NEE zeggen
♥ Kruiden
♥ Leren luisteren naar mijn lichaam
♥ Stress management
♥ & nog veel meer!

& ik gun dit jou ook! Daarom komt er een nieuw aanbod aan voor vrouwen die ook holistisch willen helen van hun chronische darmziekte.

Ik ben er zo klaar voor om alle tools, inzichten & wisdom te delen en vrouwen 1:1 te begeleiden.

Het is tijd om chronische ziektes gedag te zetten! Voor altijd. ✨

Liefs Juud